Malmö- & Höörterminalen

 

Parkering Malmö vid Malmö Arena & Hyllie station
Bredvid vår påstigning vid Malmö Arena & Hyllie Station finns många olika parkeringsmöjligheter:
- P-huset Hyllie vid Stationstorget med långtidsparkering (Park n' Ride) dygnet runt. De tar 120:- per dygn. Deras andra parkeringshus på Arenagatan tar 105:- dygnet de första fem dagarna därefter 35:- per dygn.
- Arenagaraget med infart från Arenagatan 17 har korttidsparkering. Parkeringen är öppen alla dagar mellan kl 06-24 (utfart dygnet runt) och kostar 200:- dygnet.
- Köpcentret Emporia har ett parkeringshus och tar 120:- dygnet, och öppet dygnet runt. Här finns även en markparkering.
-Runt om i området finns flera markparkeringar.
Visa karta»

 

Höörterminalen & Parkering
Mitt i Skåne vid vår filial i Höör finns det även möjlighet att parkera på vår stora inhägnade parkering. Terminalen ligger på Industrigatan 7 (vid väg 23 och 13) nära Frosta Center. Utomhusparkering på inhägnad tomt kostar 25:-/dygn. Parkeringsservicen skall beställas och betalas vid bokningen.
Visa karta»

 

Hotell i Malmö
Vill du ta dig till Malmö och sova över en natt före eller efter avresan hjälper vi dig gärna med hotellrum. Vi har avtal med det nybyggda Malmö Arena Hotell som ligger precis bredvid Malmö Arena där vi också har vår upphämtning på resorna. En övernattning i dubbelrum inkl frukost kostar från 450:- per person och natt. Enkelrumstillägget är 200:- per natt.

 

Malmö Arena Hotell

Adress Hyllie Stationstorg 2, 215 32 Malmö.
Telefon 040-642 04 00.
Hemsida www.malmoarenahotel.se»

Den 15 mars 2015 öppnade hotellet I direkt anslutning till Malmö Arena. Man har 295 rum i 6 olika kategorier. Våra priser gäller standardrummen. Alla rum har förstås dusch och wc men är också utrustade med hårfön och gratis Internet. På hotellet finns gym, bastu, restaurang, sportbar och en Skybar på 15 våningen som inte bara har en fantastisk utsikt utan som också serverar lite enklare måltider till sent på kvällen.

Läget vid Hyllie är perfekt oavsett om man väljer att ta tåget, flyget eller bilen hit. Man är i Malmö centrum på 3 min, Kastrup på 12 min och här är stora parkeringsmöjligheter såväl inomhus som utomhus. Det är också här vid Malmö Arenas bussparkering som vi har vår påstigning i år.